Solliciteren
Solliciteren via Adequaat Werkt is eenvoudig. Wanneer je gericht op een van de gepubliceerde vacatures solliciteert, nemen we altijd contact met je op of krijg je schriftelijk bericht. Wanneer wij je op basis van de sollicitatie selecteren, maken we een afspraak met je op een tijdstip die voor ons beiden prettig is.

Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de functie en op jouw kwaliteiten en ambities. En wanneer wij denken dat jij diegene bent die onze opdrachtgevers zoekt, zullen wij je met jouw toestemming voorstellen. Ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek geven wij je gerichte sollicitatietips mee.

Verkooptraining onderdeel van de selectie
Voordat wij je voorstellen aan een opdrachtgever heb je eerst een basistraining verkoop BtC BtB met praktijk bij ons doorlopen. Zowel jij als Adequaat Werkt weten we wat we aan elkaar en je toekomstige werkgever hebben.

Open sollicitatie
Mocht er op dit moment geen geschikte vacature zijn dan nodigen wij je toch van harte uit om je CV op te sturen. Als je CV aanleiding geeft voor een nadere kennismaking zullen wij contact met je opnemen.

Upload je CV door middel van het formulier hiernaast of direct via email naar sales@adequaat.com.
Bellen mag ook: 088-4338533

Naam(verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Motivatie

Upload je CV (.PDF, .DOCX, .DOC | Max 4MB)